Šport
0 ogledov

NY Yankees slavijo

New York Yankees imajo višjo povprečno plačo kot Real Madrid. (Foto: Reuters)
1/12
Žurnal24 main
New York Yankees so v šesti tekmi velikega finala severnoameriške bejzbolske lige MLB premagali Philadelphio Phillies in sedemindvajsetič v zgodovini osvojili prvenstvo.

Bejzbolsko moštvo severnoameriške lige MLB New York Yankees si je za letošnje leto priigralo naslov prvaka. Ekipa iz "velikega jabolka" je zmagala na šesti tekmi "World Series", naslova prvaka pa so si Jenkiji priigrali proti branilcem naslova Philadelphia Phillies. Za Jenkije je to prvi naslov po letu 2000 in skupno 27. v zgodovini.

New York Yankees je bili za četrto zmago v šesti tekmi, ekipi sta igrali na štiri zmage v sedmih tekmah, od Phillies boljši s 7:3, njihov odbijalec, Japonec Hideki Macui, pa je na tekmi izboljšal 49 let star rekord finala, s tem ko je na eni sami tekmi žogo šestkrat odbil za celoten krog, s čimer si je priigral tudi naziv najkakovostnejšega igralca finala MVP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.