Športni direktor Rogaške grobo žalil sodnika, Mura ob tisočaka

Foto: Jure Banfi/sobotainfo.com Black Gringos na tekmi z Olimpijo.
Foto: Jure Banfi/sobotainfo.com Black Gringos na tekmi z Olimpijo.
Blagajno NZS bodo spet napolnile kazni.
Oglej si celoten članek

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Mure bo moralo po 7. kolu državnega prvenstva zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev v blagajno Nogometne zveze Slovenije (NZS) prispevati tisoč evrov. 

Kot je še določil disciplinski sodnik NZS Boštjan Jeglič, bodo Radomlje plačale 480, Maribor in Rogaška pa po 300 evrov kazni.

Športni direktor Rogaške Nino Ivačič si je zaradi grobega žaljenja sodnika po tekmi kljub poznejšemu opravičilu prislužil štiri tekme suspenza.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.