O Čančarju govori celotna NBA: "Še vedel ni, da je tega zmožen"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vlatko Čančar je s potezo srečanja na tekmi s Houston Rockets presenetil tudi svojega trenerja.
Oglej si celoten članek

V košarkarskem svetu močno odmeva fenomenalna poteza Vlatka Čančarja na tekmi med Denver Nuggets in Houston Rockets. Slovenski reprezentant je v enem izmed napadov postregel z zabijanjem, s kakršnim sta v preteklosti navduševala Michael Jordan in Julius "Dr J." Erving.

NBA Čančar navdušil z novo izjemno predstavo, Dragić znova poražen

Posebnost zabijanja, s katerim je Čančar na noge dvignil vso dvorano, je v tem, da se košarkar odrine v neposredni bližini črte za proste mete.

Čeprav je Slovenec z odrivno nogo stopil krepko v raketo, je bil za svoj "polet" proti obroču deležen vsesplošnih ovacij.

"Ne, nisem vedel," je na vprašanje, ali je bil seznanjem s tem, da je slovenski as zmožen takšnega podviga, odvrnil trener Denver Nuggets Michael Malone. "Mislim, da tudi sam ni vedel. Ko se je odrinil, si je verjetno rekel: 'O, s*anje, zdaj grem do konca'."

"V ponedeljek je bil zelo razočaran, ker ni igral tako kot v zadnjem času. Lepo je videti, kako se je pobral. 5/6 met iz igre, 3/4 izza črte, pet skokov, 13 točk, indeks +18. To je bila res impresivna predstava," je sklenil trener.

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.