Šport > Košarka
18771 ogledov

O Čančarju govori celotna NBA: "Še vedel ni, da je tega zmožen"

Vlatko Čančar in Michael Malone Profimedia
Vlatko Čančar je s potezo srečanja na tekmi s Houston Rockets presenetil tudi svojega trenerja.

V košarkarskem svetu močno odmeva fenomenalna poteza Vlatka Čančarja na tekmi med Denver Nuggets in Houston Rockets. Slovenski reprezentant je v enem izmed napadov postregel z zabijanjem, s kakršnim sta v preteklosti navduševala Michael Jordan in Julius "Dr J." Erving.

Goran Dragić NBA Šport Čančar navdušil z novo izjemno predstavo, Dragić znova poražen

Posebnost zabijanja, s katerim je Čančar na noge dvignil vso dvorano, je v tem, da se košarkar odrine v neposredni bližini črte za proste mete.

Čeprav je Slovenec z odrivno nogo stopil krepko v raketo, je bil za svoj "polet" proti obroču deležen vsesplošnih ovacij.

"Ne, nisem vedel," je na vprašanje, ali je bil seznanjem s tem, da je slovenski as zmožen takšnega podviga, odvrnil trener Denver Nuggets Michael Malone. "Mislim, da tudi sam ni vedel. Ko se je odrinil, si je verjetno rekel: 'O, s*anje, zdaj grem do konca'."

"V ponedeljek je bil zelo razočaran, ker ni igral tako kot v zadnjem času. Lepo je videti, kako se je pobral. 5/6 met iz igre, 3/4 izza črte, pet skokov, 13 točk, indeks +18. To je bila res impresivna predstava," je sklenil trener.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.