Šport > Košarka
16030 ogledov

Legenda Dončiča vprašala, če se strinja z mnenjem, Luka poskrbel za smeh

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić je razložil način igre svojega moštva.

"Mislim, da bi morali igrati hitreje," je Luki Dončiću po lepi zmagi Dallasa nad zasedbo Golden Stated Warriors dejal legendarni Charles Barkley, ki sodeluje pri oddajah televizijske mreže TNT. Nato je sledilo vprašanje, če se slovenski zvezdnik, ki je ob uspehu proti aktualnim prvakom prispeval trojnega dvojčka (41 točk, 12 skokov, 12 podaj), strinja z njegovim mnenjem.

"Da, res bi morali igrati hitreje, a sem počasen. To je verjetno problem, da igramo nekoliko počasneje. A mislim, da imate prav. Z napadom bi morali začeti hitreje in ga odigrati z višjim tempom," je odgovoril prvi strelec NBA lige in s prvim delom odgovora marsikoga nasmejal.

Dončić sicer sodi med vodilne može lige, kar se tiče časa, ko je žoga pri njih. S tem v veliki meri vpliva tudi na potek Dallasove igre. 

Tudi z namenom, da bi v določenih trenutkih nekoliko spremeni način Dallasovih napadov, so pri franšizi iz Teksasa v zadnjih dneh sklenili pogodbo s štirikratnim udeležencem All-Star tekem Kembo Walkerjem.

Ta se je sicer v zadnjih sezonah precej ubadal s težavami zaradi poškodb. V minuli sezoni je na 37 tekmah za New York Knicks v povprečju dosegal 11,6 točke in 3,5 podaje, preden je bil poleti poslan v Detroit, da so lahko Newyorčani podpisali pogodbo z nekdanjim igralcem Mavericks Jalenom Brunsonom.

Pri Detroitu so oktobra prekinili sodelovanje z Walkerjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice