"O prihodnosti ne želim razpravljati"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenski reprezentant Kevin Kampl, ki se je pričakovano znašel na spisku selektorja Srečka Katanca za kvalifikacijsko tekmo proti Angliji, je sinoči v dresu Red Bull Salzburga blestel na zagrebškem Maksimirju.
Oglej si celoten članek

Bogataši iz Salzburga so v četrtem krogu Evropske lige v Zagrebu slavili kar z 1:5 in še drugič v zadnjem mesecu dni ponižali Modre. Kevin Kampl je k petardi svojega moštva proti Dinamu prispeval zadetek, s svojimi prepoznavnimi preigravanji pa je večkrat osmešil domače branilce. 

Hat-trick Soriana za visoko zmago

"Dobro smo pritiskali proti vratom domačega moštva in zasluženo zmagali. Ključni mož za zmago je bil napadalec Soriano, ki je prispeval kar tri zadetke in potrdil svojo dobro formo," je po prepričljivi zmagi, ki je Red Bull Salzburg popeljala na prvo mesto skupine D povedal Kampl. Zadovoljstvo nad dobrimi rezultati v zadnjih tednih je potrdil z besedami: "Trenutno nam gre zelo dobro tako v evropskem tekmovanju, kot v domačem prvenstvu in pokalu. V takšnem slogu moramo nadaljevati."

O selitvi pa nič...

Pred dnevi je v medije prišla novica, da naj bi se Kampl v kratkem preselil v vrste bratskega kluba RB Leipzig, o čemer pa slovenski reprezentant, pred katerim je pomemben obračun na slovitem Wembleyju, ne želi govoriti: "O tem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, zdaj ne želim razpravljati." Klub iz Leipziga je trenutno tretji v drugi nemški ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.