Šport
21 ogledov

"O prihodnosti ne želim razpravljati"

nogomet Anže Petkovšek
Slovenski reprezentant Kevin Kampl, ki se je pričakovano znašel na spisku selektorja Srečka Katanca za kvalifikacijsko tekmo proti Angliji, je sinoči v dresu Red Bull Salzburga blestel na zagrebškem Maksimirju.

Bogataši iz Salzburga so v četrtem krogu Evropske lige v Zagrebu slavili kar z 1:5 in še drugič v zadnjem mesecu dni ponižali Modre. Kevin Kampl je k petardi svojega moštva proti Dinamu prispeval zadetek, s svojimi prepoznavnimi preigravanji pa je večkrat osmešil domače branilce. 

Hat-trick Soriana za visoko zmago

"Dobro smo pritiskali proti vratom domačega moštva in zasluženo zmagali. Ključni mož za zmago je bil napadalec Soriano, ki je prispeval kar tri zadetke in potrdil svojo dobro formo," je po prepričljivi zmagi, ki je Red Bull Salzburg popeljala na prvo mesto skupine D povedal Kampl. Zadovoljstvo nad dobrimi rezultati v zadnjih tednih je potrdil z besedami: "Trenutno nam gre zelo dobro tako v evropskem tekmovanju, kot v domačem prvenstvu in pokalu. V takšnem slogu moramo nadaljevati."

O selitvi pa nič...

Pred dnevi je v medije prišla novica, da naj bi se Kampl v kratkem preselil v vrste bratskega kluba RB Leipzig, o čemer pa slovenski reprezentant, pred katerim je pomemben obračun na slovitem Wembleyju, ne želi govoriti: "O tem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, zdaj ne želim razpravljati." Klub iz Leipziga je trenutno tretji v drugi nemški ligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.