Ob 12. uri po vstopnice za Italijo

Foto: Žurnal24 Matavž (desno) je zabil vodilni zadetek Slovencev v Toftirju. (Foto: EPA)
NZS bo danes točno ob 12. uri prek svoje spletne strani začel s prodajo še preostalih paketov (1338 jih je še na voljo) za naslednji dve kvalifikacijski domači tekmi slovenske reprezentance.
Oglej si celoten članek

Vsi tisti, ki si še niste zagotovili paketa za naslednji dve kvalifikacijski domači tekmi slovenske reprezentance v Stožicah (25. marec Italija in 2. september Estonija), imate danes zadnjo možnost, da si ga zagotovite. Čeprav je bila večina prvotnih paketov za zadnje tri obračune (zraven še Srbija v Ljudskem vrtu) v boju za Euro 2012 razprodanih v zelo kratkem času, pa so iz Nogometne zveze Slovenije (NZS) sporočili, da bo še mogoče kupiti vstopnice za Italijo in Estonijo. Po določitvi števila gostujočih navijačev se je namreč pojavilo še nekaj rezerv za obračuna v Stožicah. Krovna nogometna organizacija bo tako zadnji kontingent paketov vstopnic sprostila danes točno ob 12. uri. Na voljo je še točno 1338 paketov, ki se bodo prodajali IZKLJUČNO prek spletne strani NZS. Interesenti boste lahko izbirali med dvema paketoma po ceni 45 evrov (2. kategorija) ali 35 evrov (3. kategorija). Posameznik bo lahko kupil največ štiri pakete.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.