Občinstvo ponorelo po minuti čiste popolnosti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Dublinu so se odvile neverjetne scene v športu, ki ga ponavadi ne povezujemo z vročim vzdušjem.
Oglej si celoten članek

V prestolnici Republike Irske se odvija tekmovanje v pikadu Unibet Premier League 2020. Tam nastopajo nekateri najboljši posamezniki v tem športu, med njimi je tudi Michael Smith.

29-letni Anglež je bil v četrtek v izjemni formi. Uspelo mu je namreč nekaj, kar ni nobenemu igralcu od aprila 2017.

SP Prvič v zgodovini ženska premagala moškega

Smith je namreč zaključil krog v le devetih poskusih, za kar je moral biti praktično popoln. Sedemkrat je dosegel 3x20, enkrat 3x19 in enkrat 2x12 za skupno vrednost 501 in impresivno zmago.

Vzdušje v Dublinu je bilo ob njegovem nastopu neverjetno, uspeh so gledalci proslavili kot zadetek na kakšni pomembni nogometni tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.