Občuduje seksi noge Vlašićeve

Foto: Žurnal24 Asafa Powell je povsem očaran nad nogami Blanke Vlašić. (Foto: EPA)
Nekdanji svetovni rekorder v teku na 100 metrov Jamajčan Asafa Powell je navdušen nad nogami hrvaške skakalke v višino Blanke Vlašić. "Gledal sem jo in občudoval njene prekrasne, seksi noge."
Oglej si celoten članek

Hrvatica Blanka Vlašić svojih stanovskih kolegov ne impresionira le z odličnimi predstavami na atletskem stadionu. Jamajški atlet Asafa Powell je namreč naravnost navdušen nad izgledom njenih nog. "Blanka je fantastično dekle, ki je vedno nasmejana. Zelo je lepa. Gledal sem jo in občudoval njene prekrasne, seksi noge. Zelo všeč mi je, ko pleše po uspešnih nastopih. Če bi imela drugo barvo kože, bi po izgledu in značaju brez večjih težav lahko bila Jamajčanka,“ je Splitčanki na dušo popihal nekdanji svetovni rekorder.

Powell pa ne razmišlja le o dolgih nogah Vlašićeve. Kljub temu, da je njegov rojak Usain Bolt v zadnjih letih nepremagljiv, Powell meni, da ga lahko premaga in tudi zruši njegov svetovni rekord v teku na 100 metrov, ki znaša 9,58 sekunde. "Če mi verjamete ali ne, jaz povsem resno mislim, da je realno, da ta rekord zrušim in znova postanem rekorder. Bolta sem že premagoval in prepričan sem, da ga lahko znova,“ je dejal Asafa, ki je zadnji, ki je premagal Bolta. To je bilo leta 2008 na mitingu v Stockholmu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.