Šport
20 ogledov

Občuduje seksi noge Vlašićeve

Asafa Powell je povsem očaran nad nogami Blanke Vlašić. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Nekdanji svetovni rekorder v teku na 100 metrov Jamajčan Asafa Powell je navdušen nad nogami hrvaške skakalke v višino Blanke Vlašić. "Gledal sem jo in občudoval njene prekrasne, seksi noge."

Hrvatica Blanka Vlašić svojih stanovskih kolegov ne impresionira le z odličnimi predstavami na atletskem stadionu. Jamajški atlet Asafa Powell je namreč naravnost navdušen nad izgledom njenih nog. "Blanka je fantastično dekle, ki je vedno nasmejana. Zelo je lepa. Gledal sem jo in občudoval njene prekrasne, seksi noge. Zelo všeč mi je, ko pleše po uspešnih nastopih. Če bi imela drugo barvo kože, bi po izgledu in značaju brez večjih težav lahko bila Jamajčanka,“ je Splitčanki na dušo popihal nekdanji svetovni rekorder.

Powell pa ne razmišlja le o dolgih nogah Vlašićeve. Kljub temu, da je njegov rojak Usain Bolt v zadnjih letih nepremagljiv, Powell meni, da ga lahko premaga in tudi zruši njegov svetovni rekord v teku na 100 metrov, ki znaša 9,58 sekunde. "Če mi verjamete ali ne, jaz povsem resno mislim, da je realno, da ta rekord zrušim in znova postanem rekorder. Bolta sem že premagoval in prepričan sem, da ga lahko znova,“ je dejal Asafa, ki je zadnji, ki je premagal Bolta. To je bilo leta 2008 na mitingu v Stockholmu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.