Oblak in soigralci do točke na derbiju

Foto: Profimedia Jan Oblak
Madridski Atletico je sezono odprl z remijem na težkem gostovanju.
Oglej si celoten članek

Na zadnji tekmi uvodnega kola španskega prvenstva sta se pomerila Velencia in Atletico Madrid. Dvoboj na Mestalli se je končal z rezultatom 1:1, za kar je z nekaj dobrimi obrambami zaslužen tudi slovenski čuvaj mreže pri novopečenih evropskih superpokalnih zmagovalcih, Jan Oblak.

Gostje iz Madrida so prevladovali v prvem polčasu, v 26. minuti pa so povedli z zadetkom Argentinca Angela Correje, ki je izkoristil asistenco Antoina Griezmanna. V drugem polčasu so bili domači netopirji precej bolj podjetni, po 11 minutah drugega dela pa je bil nemočen tudi Škofjeločan. Po podaji v peterec je prenizko skočil Diego Godin, žogo si je ustavil Rodrigo in jo s petih metrov z volejem zabil v mrežo. Omenjenega napadalca si v zadnjem času želijo kupiti pri madridskem Realu.

Slovenska legenda Razkritje o Oblakovem prestopu: "Tega nisem povedal še nikoli"

Obe moštvi sta še imeli nekaj priložnosti, a se rezultat ni več spreminjal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.