Oblak k Atléticu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Jan Oblak bo od ponedeljka član madridskega Atlética. Ta bo zanj Benfici odštel 16 milijonov evrov so prepričani pri španskem časniku As.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid je po pisanju španskega Asa že sklenil dogovor z Benfico o prihodu slovenskega vratarja Jana Oblaka. Rojiblancos bodo za prestop nekdanjega člana Olimpije odšteli 16 milijonov evrov, to pa je najvišja vsota pri menjavah klubov slovenskih nogometašev. Prestop naj bi uradno potrdili sicer šele v ponedeljek.

Oblak je v minuli sezoni le dočakal pravo priložnost pri Orlih iz Lizbone, po koncu sezone pa je bil izbran tudi za najboljšega vratarja portugalskega prvenstva.Svojo mrežo je v 15 ligaških nastopih ohranil nedotaknjeno kar 13-krat, skupno je prejel le tri zadetke. Na Portugalskem je poleg državnega naslova osvojil tudi pokalno tekmovanje in ligaški pokal, v Evropski ligi pa je Benfica šele v finalu klonila proti Sevilli.

V spodnjem videu si lahko ogledate nekaj Oblakovih obramb v minuli sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.