Oblak navduševal za dramatično zmago

Foto: Profimedia
Slovenski vratar je dal pomemben delež k slavju madridskega Atlética.
Oglej si celoten članek

V soboto zvečer je Atlético Madrid gostil Athletic Bilbao, se po dramatičnem razpletu veselil zmage (3:2) in se obdržal pod vrhom lestvice. Jan Oblak je vso tekmo branil domača vrata in ob dveh priložnostih pokazal vse svoje znanje.

Statistika Jan Oblak najneuspešnejši vratar Lige prvakov

V 36. minuti so gostje povedli z golom Iñakija Williamsa, Oblak pa se je v predhodni akciji izjemno izkazal, ko je s fantastično parado ustavil strel Mikela San Joséja. Škofjeločan je žogo odbil v vratnico, nato pa jo je na njegovo nesrečo v nebranjeno mrežo potisnil omenjeni Williams.

Slednji bi lahko v 58. minuti podvojil prednost Baskov, toda Oblak je s še eno odlično reakcijo preprečil zadetek.

Atlético je nato strnil vrste in izenačil, toda gostje so še enkrat povedli, v protinapadu je Oblaka matiral razpoloženi Williams. V končnici obračuna so domačini vendarle uspeli preobrniti rezultat. V 80. minuti je zadel Rodrigo, v 91. pa Diego Godín. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.