Oblak osem tekem brez trenerja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španska nogometna zveza je po tekmi španskega superpokala z osmimi tekmami prepovedi kaznovala trenerja madridskega Atletica Diega Simeoneja.
Oglej si celoten članek

Trener Atletica, za katerega kot vratar igra tudi Škofjeločan Jan Oblak, se je na povratni tekmi superpokala z mestnim rivalom Realom, ki so jo z 1:0 dobili Colchonerosi, zapletel v spor s sodnikom. Simeoneja je zdaj španska nogometna zveza kaznovala, trenerju je izrekla najostrejšo kazen doslej. Argentinec svojega moštva z roba igrišča ne bo smel voditi na kar osmih tekmah.

Simeoneja so izrekli prepoved štirih tekem, ker je sodnika potrepljal po glavi, dve tekmi prepovedi si je prislužil, ker je glasno ugovarjal sodniku, eno tekmo prepovedi je dobil, ker je, potem ko ga je sodnik izključil in poslal z igrišča, svoje negodovanje z odločitvijo pospremil s sarkastičnim ploskanjem, še eno tekmo prepovedi pa je dobil, ker ni upošteval izključitve, ampak je ostal v bližini klopi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.