Šport
18 ogledov

Oblak osem tekem brez trenerja

Simeone trener Atletico Madrid Villarreal Liga BBVA Španija prvenstvo Reuters
Španska nogometna zveza je po tekmi španskega superpokala z osmimi tekmami prepovedi kaznovala trenerja madridskega Atletica Diega Simeoneja.

Trener Atletica, za katerega kot vratar igra tudi Škofjeločan Jan Oblak, se je na povratni tekmi superpokala z mestnim rivalom Realom, ki so jo z 1:0 dobili Colchonerosi, zapletel v spor s sodnikom. Simeoneja je zdaj španska nogometna zveza kaznovala, trenerju je izrekla najostrejšo kazen doslej. Argentinec svojega moštva z roba igrišča ne bo smel voditi na kar osmih tekmah.

Simeoneja so izrekli prepoved štirih tekem, ker je sodnika potrepljal po glavi, dve tekmi prepovedi si je prislužil, ker je glasno ugovarjal sodniku, eno tekmo prepovedi je dobil, ker je, potem ko ga je sodnik izključil in poslal z igrišča, svoje negodovanje z odločitvijo pospremil s sarkastičnim ploskanjem, še eno tekmo prepovedi pa je dobil, ker ni upošteval izključitve, ampak je ostal v bližini klopi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.