Oblak ostal brez zvezdniškega soigralca

Foto: Epa Diego Costa in Jan Oblak.
Foto: Epa Diego Costa in Jan Oblak.
Vodilna zasedba španske La Lige je naredila kadrovski rez.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid bo v nadaljevanju sezone igral brez Diega Coste. Z brazilskim napadalcem, ki ima španski potni list, so pri klubu iz  prestolnice prekinili pogodbe.

La Liga Messi bo izpustil zadnjo tekmo Barçe v 2020

"Z Diegom Costo smo dosegli dogovor o prekinitvi pogodbe. Klub želi napadalcu veliko sreče v naslednji fazi njegove profesionalne kariere," so na družbenih omrežjih zapisali pri kolektivu slovenskega reprezentanta Jana Oblaka.

Costa v letošnji sezoni ni dobival veliko priložnosti v začetni postavi zasedbe Diega Simeoneja. Po prihodu Luisa Suáreza iz Barcelone je srboriti Brazilec ostal v drugem planu.

La Liga Luka Modrić v Madridu še vsaj leto in pol

Atlético je na vrhu La Lige, po trinajstih tekmah je zbral 32 točk. Prvenstvene boje bodo Oblak in soigralci nadaljevali v sredo, ko bodo gostili Getafe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.