Oblak ponižen ob novem priznanju

Foto: Print Screen jan oblak
Slovenski reprezentančni vratar tudi v letošnji sezoni navdušuje v dresu Atlético Madrida.
Oglej si celoten članek

Jan Oblak je tri dni pred velikim madridskim derbijem 12. kroga La Lige, ko si bosta na stadionu Wanda Metropolitano nasproti stala Atlético in Real, dobil priznanje za najboljšega igralca Rojiblancosov v mesecu oktobru.

"Vedno sem zadovoljen, ko prejmem nagrado. Vsak mesec se priznanje podeli enemu igralcu, vendar mislim, da si ga zasluži ekipa. Vesel sem, vendar moramo delati naprej," je poudaril Škofjeločan.

"Ponosen sem, da igram prvo sezono na stadionu Wanda Metropolitano. Calderón je bil super, a Metropolitano je spektakularen."

Jan Oblak

"Sezona se je začela pred nekaj meseci odigrali smo veliko tekem. Počutim se dobro in upam, da bom tako nadaljeval in pomagal ekipi. Upam, da bomo še napredovali in igrali po najboljših močeh," je dodal 24-letnik.

Oblak se po selitvi na novo prizorišče nadeja enakih rezultatov, kot jih je Atlético dosegal v zadnjih sezonah. "Ponosen sem, da igram prvo sezono na stadionu Wanda Metropolitano. Calderón je bil super, a Metropolitano je spektakularen. Prepričan sem, da bomo na tem stadionu nadaljevali tako kot doslej."

Za konec je spregovoril še o derbiju z mestnim rivalom. "Derbi je pomembna tekma za vse, a še vedno samo ligaška tekma, enako kot prejšnji teden. Poskušali bomo zmagati, kot vedno. Prepričan sem, da bomo prikazali dober nogomet in upam, da bomo dosegli želeni rezultat."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.