Oblak navrgel velik namig in poskrbel za razburjenje

Foto: Epa jan oblak
Slovenski reprezentančni vratar je spregovoril o svoji prihodnosti.
Oglej si celoten članek

Jan Oblak nadaljuje z odličnimi predstavami v dresu Atlético Madrida in je v odličnem položaju, da si še tretjo zaporedno sezono priigra nagrado Zamora za najmanj prejetih zadetkov v španski La Ligi.

Rojiblancosi so v 34. krogu španskega prvenstva na stadionu Wanda Metropolitano remizirali z Real Betisom (0:0), Oblak pa je svojo mrežo na domačem igrišču ohranil nedotaknjeno še na 11. zaporedni tekmi.

Foto: Epa jan oblak Varovanci Diega Simeoneja se na domačem terenu ponašajo z neprebojno obrambo, za kar je v veliki meri zaslužen Oblak, svoje pa seveda prispevali tudi domači branilci.

Slovenski vratar je na domačem igrišču ubranil zadnjih 19 zaporednih strelov v okvir vrat, kar je samo še dodaten razlog, zakaj si ga tako močno želijo pri Paris Saint-Germainu.

Pariški klub naj bi bil eden izmed najbolj vztrajnih in odločnih snubcev za nakup 25-letnega Škofjeločana, ki pa ima pogodbo z Atléticom sklenjeno do leta 2021. Po tekmi z Betisom je tema pogovora znova nanesla na njegovo prihodnost.

Oblak ni zanikal možnosti odhoda, čeprav je za zdaj z mislimi osredotočen na Atlético. Angleški mediji so se danes razpisali, da se bo v bitko zanj podal tudi Liverpool.

"Trenutno ne razmišljam o ničemer drugem kot o Atlético Madridu. Atlético se lahko še razvija, to je dokazal v zadnjih letih in ne bo se ustavil. Bomo videli, kaj se bo zgodilo z mano, pogodbo imam do leta 2021. Če bom še vedno tukaj, potem se bomo razvijali skupaj, a za zdaj ni nobenih novic," je povedal slovenski vratar.

Atlético v polfinalu Lige Evropa v četrtek čaka tekma z Arsenalom. V domačem prvenstvu so do konca na sporedu še štiri tekmo, trenutno pa ima Oblakova ekipa s tekmo več štiri točke prednosti pred Real Madridom. Barcelona vodi za 11 točk.

"Nihče ne ve, kaj se bo zgodilo, niti jaz. Sezono bi rad zaključil z naslovom, potem pa bomo videli."

Jan Oblak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.