Oblak sodeloval pri katastrofi Reala, že ob polčasu 5:0

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mestni tekmec povsem razmontiral kraljevi klub.
Oglej si celoten članek

Nogometaši madridskega Atletica so na pripravljalni tekmi v ameriškem East Rutherfordu povsem zasenčili Real in slavili kar s 7:3 (5:0). Prvo ime dvoboja je bil Diego Costa, ki je mestnim tekmecem nasul kar štiri gole, v 65. minuti pa je imel "bližnje srečanje" z Danijem Carvajalom, tako da sta oba prejela rdeča kartona.

Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak je branil celotno tekmo za Atletico. Poleg navdahnjenega Coste so za "colchonerose" zadeli še prišlek Joao Felix, Angel Correa in Vitolo.

Huda poškodba Za mladega zvezdnika Reala že konec sezone

Pri Realu, ki je v 51. minuti že zaostajal z 0:6, blizu je bil celo največji poraz v zgodovini kluba, doslej je kraljevi klub namreč dvakrat klonil z 1:8, so se v zadnje pol ure dvoboja med strelce vpisali Nacho Fernandez, Karim Benzema in Javier Hernandez.

Za dodatno slabo voljo je poskrbela še četrta poškodba pri Realu v času priprav. Tokrat jo je skupil gleženj okrepitve Luke Jovića, ki je v Madrid prišel iz Frankfurta za 60 milijonov.

"Ne sme se zgoditi, da nam nasprotnik zabije sedem zadetkov. Igralci se tega zavedajo, globoko so razočarani. A vseeno gre le za prijateljsko tekmo pred sezono. V vsem so bili boljši, o tem ni potrebno razpravljati. Sezona se začne 17. avgusta, ostajamo mirni. Za zdaj nam še manjkajo nekatere reči, a ostajamo motivirani, v to sploh ne dvomim. Prepričan sem, da je pred nami odlična sezona. Tokrat ne moremo biti zadovoljni. Moramo se vrniti v Madrid in se spočiti. Nisem zaskrbljen, poraz pa boli. Tekma je bila slaba, a gremo naprej," je po tekmi dejal trener Reala Zinedine Zidane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.