Oblak povedal, kaj meni o Messiju

Foto: Epa Jan Oblak Atletico Juventus
Slovenski vratar po porazu nekaj besed namenil tudi slovitemu Argentincu.
Oglej si celoten članek

Atletico Madrid je v soboto doživel boleč poraz, ki mu je najverjetneje odnesel še zadnje možnosti za osvojitev naslova španskega prvaka. Barcelona ima z zmago 2:0 na medsebojnem dvoboju zdaj 11 točk prednosti, do konca La Lige pa je na sporedu le še sedem krogov.

Na omenjeni tekmi je sicer blestel slovenski vratar Jan Oblak, ki je z vrsto izjemnih obramb na Camp Nou Atletico dolgo držal v igri za remi.

A v zaključku tekme sta ga premagala Luis Suarez in Lionel Messi, prvi z natančnim udarcem z roba kazenskega prostora, argentinski zvezdnik pa je bil natančen po sprehodu skozi gostujočo obrambo.

Sporna odločitev Zaradi teh besed je Diego Costa prejel rdeč karton

"Barcelona je dvakrat zadela v zadnjih minutah. Saj veste, to je Barcelona. Imajo odlične igralce, Lionel Messi pa je zame najboljši nogometaš v zgodovini," je po tekmi dejal Oblak.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.