Šport > Nogomet
4007 ogledov

Zaradi teh besed je Diego Costa prejel rdeč karton

Diego Costa Gil Manzano Epa
Sodnik je pojasnil, zakaj je bil proti Barceloni izključen napadalec Atlética.

Derbi 31. kola španske La Lige med Barcelono in madridskim Atléticom je ponudil zanimivo predstavo in nekaj izvrstnih obramb Jana Oblaka. Slednji ni mogel preprečiti zmage Barcelone (2:0), potem ko je Blaugrana v končnici tekme dvakrat zadela in si praktično že zagotovila naslov prvaka.

Jan Oblak Sam proti vsem Šport Oblakov šov na velikem derbiju; ob živce spravljal tudi Messija

Srečanje je v veliki meri skrojil glavni sodnik Jesús Gil Manzano, ki je že v 28. minuti zaradi ugovarjanja izključil gostujočega napadalca Diega Costo. Mnogi so bili mnenja, da je bil karton podeljen prehitro, saj se na športnih igriščih v trenutku napetosti izreče marsikaj.

Po tekmi pa je Manzano v poročilu pojasnil, zakaj je Brazilca s španskim potnim listom poslal pod predčasno prho. "Poser**m se na tvojo kurb**sko mater, poser**m se na tvojo kurb**sko mater," je domnevne Costine besede v zapisnik prenesel glavni delilec pravice in dodal: "Po izključitvi, še vedno na igrišču, me je zgrabil za roko, da bi mi preprečil podelitev kartonov njegovima soigralcema s številkama 2 in 24."

Po incidentu naj bi Costa sodniku navrgel še, da je "sin psice", nato pa ga je z zelenice pospremil domači branilec Gerard Piqué. Slednji se rad vmeša v kočljive situacije in umirja nasprotnike, kadar dobivajo kontroverzne kartone, tradiciji se ni izneveril niti tokrat.

Diego Costa Gerard Pique | Avtor: Profimedia Profimedia

Messijev dres Sovraštvo Šport Zaradi Messijevega dresa označen za "odvratno k***o"
Komentarjev 1