Šport > Nogomet
537 ogledov

Zaradi Messijevega dresa označen za "odvratno k***o"

Adria Pedrosa
Nogometaš Barceloninega mestnega rivala se je znašel na tapeti navijačev, ker je po tekmi izmenjal dres z Lionelom Messijem.

Branilec Espanyola Adria Pedrosa se je znašel na udaru dela Espanyolovih navijačev zaradi "neopravičljive napake" - po tekmi si je izmenjal dres s prvim zvezdnikom osovraženega rivala Barcelone, Lionelom Messijem.

Pedrosi se je življenje v zadnjih parih dneh spremenilo v pravi pekel, saj je prejel številne grožnje s smrtjo ter sramotna sporočila s strani navijačev, ki so ostro obsodili njegovo dejanje. Označen je bil za "izdajalca", "Judo", "odvratno k***o"...

Adria Pedrosa | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Mladi levi bočni branilec katalonskega kluba se je znašel celo pod takšnim pritiskom, da se je bil prisiljen oglasiti na svojem Twitter profilu, kjer je poizkušal pojasniti situacijo.

"Javno se želim opravičiti zaradi tega, kar se je zgodilo," je z opravičilom začel svojo objavo Pedrosa, ki je nato presenetil z izjavo, da je Messi njega zaprosil za dres.

"Najboljši nogometaš na svetu me je prosil za dres in nisem mu mogel reči ne. To je nekaj, kar ne bom nikoli pozabil, najlepši trenutek v moji karieri. Vsekakor pa se opravičujem navijačem Espanyola, nisem želel prizadeti njihova čustva."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice