Oblak znova v zeleno-belem

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com
Eden od najbolj nadarjenih slovenskih vratarjev Jan Oblak znova odhaja na posojo, saj ga bo Benfica še četrtič poslala na posojo. Nekdanji vratar Olimpije bo v prihodnje znova branil v zeleno-belem za Rio Ave.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, član lizbonske Benfice, bo v prihodnji sezoni kot posojen igralec nastopal za portugalskega prvoligaša Rio Ave, poroča spletni medij Sportal. Nekdanji član ljubljanske Olimpije bo za nov klub nastopal eno leto. Oblak je kot posojen igral še za Beira-Mar, Olhanense in Uniao Leiro, kjer je postal prvi vratar ekipe, in dokončno tudi v tujini potrdil svoj razkošni talent.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.