Oblakov soigralec s to potezo izgubil agenta

Foto: EPA antoine griezmann
Francoski reprezentant Antoine Griezmann potrebuje zastopstvo.
Oglej si celoten članek

Eric Olhats, dolgoletni agent zvezdnika Atlético Madrida, je prekinil sodelovanje z Antoinom Griezmannom po njegovi nesojeni selitvi na Old Trafford.

Soigralec slovenskega vratarja Jana Oblaka je bil resen kandidat za selitev v ekipo Joséja Mourinha, vendar se je naposled odločil, da bo podaljšal pogodbo z madridskim klubom do leta 2022.

"Ker je  Atlético dobil prepoved podpisovanja pogodb z novimi igralci, sva se svojim agentom odločila, da ostanem. To je moj klub, moram mu pomagati v težkih trenutkih, ne bi bilo lepo, če bi ga zdaj zapustil," je odločitev utemeljil Griezmann in za svojo zvestobo požel pohvale številnih navijačev.

Foto: EPA antoine griezmann

Rdeči vragi, ki jih je po 13 letih zapustil Wayne Rooney, so se tako okrepili z Romelujem Lukakujem, za katerega so Evertonu plačali kar 85 milijonov evrov.

Ob tako visoki odškodnini se zajeten kupček denarja obeta tudi nogometaševemu agentu in prav to naj bi pripeljalo do zloma poslovnega odnosa med Griezmannom in agentom Ericom Olhatsom.

Neuradno se govori, da je Olhats spakiral kovček zato, ker njegov varovanec ni izkoristil življenjske priložnosti. "Trenuten položaj, v katerem sta Griezmannova podoba in prihodnost, ni več v harmoniji z vizijo najinega partnerstva. Osredotočil se bom na svojo vlogo skavta pri Real Sociedadu. Griezmannu se zahvaljujem za dolgoletno zaupanje in mu želim vse najboljše v naslednjem poglavju njegove kariere," je sporočil nogometni agent.

Olhatsove in Griezmannove poti so se prvič prekrižale, ko je bilo danes 26-letnemu nogometašu komaj 14 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.