Šport > Nogomet
224 ogledov

Oblakov soigralec s to potezo izgubil agenta

antoine griezmann EPA
Francoski reprezentant Antoine Griezmann potrebuje zastopstvo.

Eric Olhats, dolgoletni agent zvezdnika Atlético Madrida, je prekinil sodelovanje z Antoinom Griezmannom po njegovi nesojeni selitvi na Old Trafford.

Soigralec slovenskega vratarja Jana Oblaka je bil resen kandidat za selitev v ekipo Joséja Mourinha, vendar se je naposled odločil, da bo podaljšal pogodbo z madridskim klubom do leta 2022.

"Ker je  Atlético dobil prepoved podpisovanja pogodb z novimi igralci, sva se svojim agentom odločila, da ostanem. To je moj klub, moram mu pomagati v težkih trenutkih, ne bi bilo lepo, če bi ga zdaj zapustil," je odločitev utemeljil Griezmann in za svojo zvestobo požel pohvale številnih navijačev.

antoine griezmann | Avtor: EPA EPA


Rdeči vragi, ki jih je po 13 letih zapustil Wayne Rooney, so se tako okrepili z Romelujem Lukakujem, za katerega so Evertonu plačali kar 85 milijonov evrov.

Ob tako visoki odškodnini se zajeten kupček denarja obeta tudi nogometaševemu agentu in prav to naj bi pripeljalo do zloma poslovnega odnosa med Griezmannom in agentom Ericom Olhatsom.

Neuradno se govori, da je Olhats spakiral kovček zato, ker njegov varovanec ni izkoristil življenjske priložnosti. "Trenuten položaj, v katerem sta Griezmannova podoba in prihodnost, ni več v harmoniji z vizijo najinega partnerstva. Osredotočil se bom na svojo vlogo skavta pri Real Sociedadu. Griezmannu se zahvaljujem za dolgoletno zaupanje in mu želim vse najboljše v naslednjem poglavju njegove kariere," je sporočil nogometni agent.

Olhatsove in Griezmannove poti so se prvič prekrižale, ko je bilo danes 26-letnemu nogometašu komaj 14 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.