Oblakov trener obračunal s svojim igralcem, nato odrinil še ...

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Vročekrvni nogometaš Atlética Yannick Carrasco si je na prijateljski tekmi s Feyenoordom prislužil rdeči karton.
Oglej si celoten članek

Krilni napadalec madridskeg Atlética Yannick Carrasco je poskrbel za incident na prijateljski tekmi v Rotterdamu, kjer je moral za pomiritev napetih strasti posredovati celo trener Diego Simeone.

Carrasco je v 41. minuti na avt črti zrušil nizozemskega branilca Tyrella Malacio, s katerim sta se nato zapletla v prepir. Medtem ko je Malacia ležal na tleh, je Carrrasco stal nad njim in mu grozeče žugal s prstom.

Po posredovanju še enega nogometaša Feyenoorda je prišlo do vsesplošnega prerivanja med igralci obeh ekip.

Carrasca je neuspešno poskušal umiriti tudi slovenski repreztentančni vratar Jana Oblak, nato pa je stvari v svoje roke vzel trener Atlética.

Simeone je pritekel na zelenico in besno oštel svojega varovanca, ki je po prejemu rdečega kartona nejevoljno zapustil prizorišče.

Argentinski strateg je bil v središču pozornosti tudi po koncu srečanja, ko je med rokovanjem igralcev besno odrinil trenerja Feyenoorda Arneja Slota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:53 9. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.