Šport > Nogomet
4008 ogledov

Oblakov trener obračunal s svojim igralcem, nato odrinil še ...

simeone Print Screen
Vročekrvni nogometaš Atlética Yannick Carrasco si je na prijateljski tekmi s Feyenoordom prislužil rdeči karton.

Krilni napadalec madridskeg Atlética Yannick Carrasco je poskrbel za incident na prijateljski tekmi v Rotterdamu, kjer je moral za pomiritev napetih strasti posredovati celo trener Diego Simeone.

Carrasco je v 41. minuti na avt črti zrušil nizozemskega branilca Tyrella Malacio, s katerim sta se nato zapletla v prepir. Medtem ko je Malacia ležal na tleh, je Carrrasco stal nad njim in mu grozeče žugal s prstom.

Po posredovanju še enega nogometaša Feyenoorda je prišlo do vsesplošnega prerivanja med igralci obeh ekip.

Carrasca je neuspešno poskušal umiriti tudi slovenski repreztentančni vratar Jana Oblak, nato pa je stvari v svoje roke vzel trener Atlética.

Simeone je pritekel na zelenico in besno oštel svojega varovanca, ki je po prejemu rdečega kartona nejevoljno zapustil prizorišče.

Argentinski strateg je bil v središču pozornosti tudi po koncu srečanja, ko je med rokovanjem igralcev besno odrinil trenerja Feyenoorda Arneja Slota.

Komentarjev 1
  • Velma_Emmert 17:53 09.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦