Obnova 25 skakalnic v Sloveniji

Foto: Iztok Golob
Foto: Iztok Golob
Smučarska zveza Slovenije (SZS) in podjetje Telemach, zlati pokrovitelj nordijske reprezentance, začenjata dobrodelno kampanjo z naslovom Obnovimo skakalnice v Sloveniji, s katero nameravajo zbrati sredstva za obnovo 25 skakalnic po vsej Sloveniji.
Oglej si celoten članek

"Zavedajo se namreč, da se uspehi ne rodijo čez noč - temu pričajo Peter Prevc, Primož Peterka, Maja Vtič in ostali šampioni, ki so odrasli na slovenskih skakalnicah ter pozivajo k njihovi prenovi. Kranj, Velenje, Bohinj, Zagorje in številni drugi kraji vzgajajo skakalce, ki bodo v prihodnosti krojili svetovni vrh smučarskih skokov. Potrebno jim je le še zagotoviti dobre pogoje za trening in s tem omogočiti napredek mladih slovenskih orlov," so v sporočilu za javnost ob dobrodelni kampanji zapisali pri SZS.

Zbiranje sredstev bo trajalo do konca marca. Do takrat lahko s poslanim SMS-sporočilom SKOKI1 ali SKOKI5 na številko 1919 zainteresirani namenijo 1 evro oziroma 5 evrov za prenovo obrabljenih skakalnic po vsej Sloveniji.

Naročniki katerega koli mobilnega operaterja lahko 2,99 evra za obnovo skakalnic prispevajo tudi prek telefonskega klica na številko 090 93 30 81.

"Podprimo mlade slovenske orle in jim prek slovenskih skakalnic omogočimo nastope na svetovnih velikankah," so še zapisali pri SZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.