Obubožani Becker prodaja wimbledonske pokale

Foto: Profimedia Boris Becker se je na Dunaju nedavno udeležil turnirja v pokru.
Boris Becker se je na Dunaju nedavno udeležil turnirja v pokru.
Nekdanja številka ena svetovnega tenisa s težavo rešuje svoje finančne težave.
Oglej si celoten članek

V preteklih mesecih so poročila o dolgovih Borisa Beckerja preplavila medije. Nekdanji nemški teniški as je pred tremi meseci razglasil osebni stečaj, skupno naj bi dolgoval okrog 50 milijonov evrov. Del dolga naj bi medtem poplačal, še vedno pa mora vrniti več kot 30 milijonov.

Beckerjevo osebno premoženje se je skrčilo na pol milijona evrov in nekaj nepremičnin (v njih živi njegova družina), vključno s sedemmilijonsko hišo v Londonu.

Kako ob 100 milijonov? Tako je Becker zapravljal denar

Becker bo v luči vračila dolgov tri pokale, ki jih je osvojil za zmage v Wimbledonu, dal na dražbo, poročajo angleški in nemški mediji. Zatrdil je, da na lovorike ni več čustveno navezan.

Pred nekaj leti je svojo wimbledonsko "srebrnino" na dražbo dal Björn Borg, Šved je takrat v žep pospravil 350.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:48 8. Oktober 2017.

    Njegov dolg naj bi bil 60 mio€,ta info je povedal odvetnik upnikov. Kocka te spravi tako dalec,nimas kej,zasvojenost. Ampak on …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.