''Obupali? Naj si najdejo drugo ekipo''

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Los Angeles Lakers Mike D'Antoni se je po drugem zaporednem porazu svoje ekipe ostro odzval na obtožbe, da so navijači izgubili še zadnji kanček upanja.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Los Angeles Lakers so izgubili dve zaporedni gostovanji v Oaklandu in Phoenixu ter svoj uvod v sezono pokvarili na 13 zmag in 15 porazov. Trener Mike D'Antoni je po tekmi športno priznal, da je Phoenix na čelu s slovenkim reprezentanom Goranom Dragićem trenutno pač boljša ekipa, o razpoloženju v garderobi pa je dejal: ''Dobro. Borili se bodo.''

Lakersi so v Arizoni zaigrali brez Kobeja Bryanta, Steva Nasha, Steva Blaka in Jordana Farmarja, pokopal pa jih je slab met iz igre, ki je znašal le 37 odstotkov. ''Ok, izgubili smo dve tekmi v gosteh. V nekem trenutku smo bili v gosteh 1-5. Potrebno se bo prilagoditi. Nekdo se mora pozdraviti. Vrnili se bomo. Nikamor ne gremo. Borili se bomo in poskušali ostati nad 50 odstotki. Vse bo dobro,'' je po porazu miril D'Antoni in napel nekaj krepkih vsem tistim navijačem, ki so že obupali nad sezono.

''Zakaj bi izgubil upanje? Borimo se proti fantom, ki so že dobro igrali in še kdaj bodo. Če so navijači izgubili upanje, potem si naj najdejo drugo ekipo. Jaz sem dobro. Ne bomo obupali. Ali se šalite? Obupal? To ni pošteno do teh fantov,'' se je hudoval D'Antoni, ki je na gostovanjih v letošnji sezoni iztržil šest zmag in devet porazov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.