Šport > Košarka
13 ogledov

''Obupali? Naj si najdejo drugo ekipo''

Mike d'antoni los angeles lakers EPA
Trener Los Angeles Lakers Mike D'Antoni se je po drugem zaporednem porazu svoje ekipe ostro odzval na obtožbe, da so navijači izgubili še zadnji kanček upanja.

Košarkarji Los Angeles Lakers so izgubili dve zaporedni gostovanji v Oaklandu in Phoenixu ter svoj uvod v sezono pokvarili na 13 zmag in 15 porazov. Trener Mike D'Antoni je po tekmi športno priznal, da je Phoenix na čelu s slovenkim reprezentanom Goranom Dragićem trenutno pač boljša ekipa, o razpoloženju v garderobi pa je dejal: ''Dobro. Borili se bodo.''

Lakersi so v Arizoni zaigrali brez Kobeja Bryanta, Steva Nasha, Steva Blaka in Jordana Farmarja, pokopal pa jih je slab met iz igre, ki je znašal le 37 odstotkov. ''Ok, izgubili smo dve tekmi v gosteh. V nekem trenutku smo bili v gosteh 1-5. Potrebno se bo prilagoditi. Nekdo se mora pozdraviti. Vrnili se bomo. Nikamor ne gremo. Borili se bomo in poskušali ostati nad 50 odstotki. Vse bo dobro,'' je po porazu miril D'Antoni in napel nekaj krepkih vsem tistim navijačem, ki so že obupali nad sezono.

''Zakaj bi izgubil upanje? Borimo se proti fantom, ki so že dobro igrali in še kdaj bodo. Če so navijači izgubili upanje, potem si naj najdejo drugo ekipo. Jaz sem dobro. Ne bomo obupali. Ali se šalite? Obupal? To ni pošteno do teh fantov,'' se je hudoval D'Antoni, ki je na gostovanjih v letošnji sezoni iztržil šest zmag in devet porazov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.