Oče mu je prepovedal udeležbo

Azerbajdžanski borec Ramin Zejnalov je brez očetovega dovoljenja nastopil na turnirju MMA, kar je imelo zanj usodne posledice.
Oglej si celoten članek

Zejnalov, 27-letni borec mešanih borilnih veščin, je dobil močan udarec v glavo in izgubil zavest. Zdravniki mu kljub hitremu posredovanju niso več mogli pomagati.

''Tekmoval je brez mojega dovoljenja, vsi smo nasprotovali temu,'' je povedal Zejnalov starejši. ''Svaril sem ga, vendar me ni poslušal in končalo se je s smrtjo,'' je dodal.

Spregovoril je tudi brat pokojnega borca. ''Ogledal sem si video in nihče ni kriv. Prostovoljno se je udeležil tekmovanja, čeprav so starši temu nasprotovali,'' je povedal in dodal, da Zejnalov ni potreboval denarja. ''To je bila njegova strast,'' je pojasnil.

Od leta 1993 naj bi zaradi posledic tekmovanja MMA umrlo že 10 ljudi: Douglas Edge (1998), Lee (2005), Sam Vasquez (2007), Michael Kirkham (2010), Mike Mittelmeier (2012), Dustin Jenson (2012), Tyrone Mims (2012), Felix Pablo Elochukqu (2014), Booto Guylain (2014) in Ramin Zejnalov (2015).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.