Oče nokavtiral tenisačico na tribuni

Foto: EPA
Foto: EPA
Mihai Barbat, oče danske teniške igralke Karen Barbat, je med dvobojem svoje hčerke na challengerju v Versmoldu na tribuni nokavtiral nizozemsko teniško igralko Elise Tamaëla. Udarec je bil tako hud, da naj bi Nizozemka za pet minut obležala nezavestna.
Oglej si celoten članek

Nesrečna 27-letnica je zaradi močnega udarca, ki ji ga je zadal Danec romunskega porekla Mihai Barbat, v bolnišnici, njen brat Sander Tamaëla pa je medijem dejal, da je na tribuni pet minut ležala v nezavesti. Brat je v sporočilu za javnost še dodal, da jo je Barbat sprva zmerjal z raznimi rasističnimi opazkami, ko pa se je Elise na provokacije odzvala, je sledil še nokavt s pestjo in komolcem v sence. Ko je Elise prišla k sebi, je skupaj z družino odšla na policijsko postajo in prijavila nasilen dogodek, ob tem pa začela bruhati, zato so jo kasneje prepeljali v bolnišnico v Halleju, kjer je 363. igralka sveta tudi prenočila.

Dvoboj so takoj po neljubem dogodku prekinili, Mihai in Karen pa sta nemudoma odpotovala v domovino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.