Šport
31 ogledov

Oče nokavtiral tenisačico na tribuni

Elise Tamaela EPA
Mihai Barbat, oče danske teniške igralke Karen Barbat, je med dvobojem svoje hčerke na challengerju v Versmoldu na tribuni nokavtiral nizozemsko teniško igralko Elise Tamaëla. Udarec je bil tako hud, da naj bi Nizozemka za pet minut obležala nezavestna.

Nesrečna 27-letnica je zaradi močnega udarca, ki ji ga je zadal Danec romunskega porekla Mihai Barbat, v bolnišnici, njen brat Sander Tamaëla pa je medijem dejal, da je na tribuni pet minut ležala v nezavesti. Brat je v sporočilu za javnost še dodal, da jo je Barbat sprva zmerjal z raznimi rasističnimi opazkami, ko pa se je Elise na provokacije odzvala, je sledil še nokavt s pestjo in komolcem v sence. Ko je Elise prišla k sebi, je skupaj z družino odšla na policijsko postajo in prijavila nasilen dogodek, ob tem pa začela bruhati, zato so jo kasneje prepeljali v bolnišnico v Halleju, kjer je 363. igralka sveta tudi prenočila.

Dvoboj so takoj po neljubem dogodku prekinili, Mihai in Karen pa sta nemudoma odpotovala v domovino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.