Odgovor Olimpije na provokativni mariborski plakat

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ljubljančani na družbenih omrežjih niso ostali dolžni večnim tekmecem.
Oglej si celoten članek

V sredo zvečer je Olimpija z remijem v Ljudskem vrtu (1:1) s skupnim izidom 4:1 izločila Maribor in se prebila v polfinale Pokala Slovenije.

Pokal Slovenije Kronaveter izničil mariborske upe za preobrat

Pred srečanjem, v katerega so Ljubljančani vstopili z veliko prednostjo 3:0 iz Stožic, so Štajerci z zanimivim plakatom zbodli rivale. Uporabili so znamenito metaforo iz angleško govorečih dežel, češ da je konec šele, "ko zapoje debela gospa". Ob tem so Mariborčani pripisali: "Konec bo, ko bomo mi tako rekli!"

No, ob koncu včerajšnje tekme pa se je smejalo zeleno-belim. "Gospa je odpela," so zapisali pri Olimpiji in zraven priložili posnetek na tla padajočega mikrofona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:37 30. November 2017.

    Viole so ga popušile

  • 12:58 30. November 2017.

    Perhan,ti pa si na nivoju amebe.Kake imas...take butaste izjave od odraslega moskega.Kot bi poslusal malcke v vrtcu.Mislim....kaj pa je tu …

  • 11:59 30. November 2017.

    ahahaha puni zlatko sam sebe...ahahahaha..pušiona mariborska...ahahaha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.