Odhaja domov po uspešni presaditvi jeter

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Francoski nogometaš Eric Abidal, ki brani barve španske Barcelone, je dobil zeleno luč za odhod iz bolnišnice. Abidalu so marca lani odkrili tumor na jetrih in ga odstranili, 10. aprila pa so francoskemu reprezentantu opravili presaditev jeter.
Oglej si celoten članek

Na željo Abidalove družine se je njegov klub odločil, da ne bo dajal dodatnih informacij o njegovem zdravstvenem stanju, bo pa branilec moral hoditi na redne preglede v bolnišnico.

''Glede na naravo procesa okrevanja bo moral Abidal redno hoditi na zdravniške preglede,'' so zapisali v zdravniškem poročilu. Dvaintridesetletni Francoz je presaditev prestal pred dobrim mesecem dni. Lani so mu iz jeter že odstranili tumor, nato pa se je že čez dva meseca vrnil in z Barcelono slavil osvojenih naslov v Ligi prvakov. Njegovo ekipo pred koncem letošnje sezone čaka še ena tekma, in sicer finalni obračun kraljevega pokala proti Athleticu Bilbau.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.