Odhaja pomemben član pri osvojitvi treh evropskih naslovov

Foto: Epa keylor navas marcelo
Real Madrid bo zamenjal za PSG.
Oglej si celoten članek

"Keylor Navas bo v ponedeljek podpisal za PSG," so zapisali pri španskem športnem gigantu Marca, ki je ponavadi dobro obveščen o dogajanju pri madridskem Realu.

Kostariški vratar je v kraljevi klub prestopil pred petimi leti, tik po tem, ko se je izkazal na svetovnem prvenstvu v Braziliji. Zdaj je zahteval menjavo okolja, saj je trener Zinedine Zidane vlogo prvega vratarja namenil Thibautu Courtoisu. 

Keylor Navas je z Realom osvojil tri evropske naslove, v vseh treh naskokih na naslov v ligi prvakov pa je Kostaričan sodil med ključne može svojega kluba. Kljub temu so se v Madridu odločili med vratnici pripeljati še večjega zvezdnika, v minuli sezoni pa je bil tako prvi čuvaj mreže v španskem glavnem mestu belgijski reprezentančni vratar. 

PSG bo za Navasa, ki je v petih letih osvojil 11 lovorik z Realom, odštel 15 milijonov evrov, za leto dni pa se bo na posojo v Madrid preselil tudi vratar Alphonse Areola. Navas bo v naslednjih treh letih v Parizu zaslužil okoli 20 milijonov evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.