Odkriti novi primeri, Domžale v primežu covida-19

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vsi okuženi bodo v izolaciji preživeli najmanj deset dni.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Domžale je v izjavi za javnost sporočil, da je bilo po novih testih na novi koronavirus potrjenih še osem pozitivnih primerov, kar pomeni, da je v klubu z novim koronavirusom okuženih že 18 oseb.

V domžalskem klubu je bilo po obračunu z Muro 25. oktobra potrjenih deset pozitivnih primerov, zdaj pa je število, kljub karanteni moštva, še naraslo.

1. SNL Zaradi koronavirusa prestavljene tekme slovenskega prvoligaša

"Po odigranem srečanju 8. kola so bili vsi predstavniki članske ekipe štiri dni ločeni z namenom, da preprečimo širjenje virusa znotraj moštva, toda kljub temu smo v začetku tedna in na včerajšnjem testiranju, ki je potekalo v ZD Domžale, našli skupno še osem dodatnih primerov. Med njimi so v veliki večini igralci, šest izmed njih je tudi zaigralo na zadnjem ligaškem srečanju," so sporočili.

Vsi okuženi bodo v izolaciji preživeli najmanj deset dni, preostanek moštva na čelu s prvotno okuženimi, ki so virus uspešno preboleli, pa se bo po navodilih NIJZ vrnil v trenažni proces in se zavzeto pripravljal na tekmo z Mariborom, so še dodali. Dvoboj v Ljudskem vrtu bo na sporedu v soboto, 7. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:46 2. November 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.