Šport > Nogomet
270 ogledov

Odkriti novi primeri, Domžale v primežu covida-19

NK Domžale trening Twitter
Vsi okuženi bodo v izolaciji preživeli najmanj deset dni.

Nogometni klub Domžale je v izjavi za javnost sporočil, da je bilo po novih testih na novi koronavirus potrjenih še osem pozitivnih primerov, kar pomeni, da je v klubu z novim koronavirusom okuženih že 18 oseb.

V domžalskem klubu je bilo po obračunu z Muro 25. oktobra potrjenih deset pozitivnih primerov, zdaj pa je število, kljub karanteni moštva, še naraslo.

Covid-19 1. SNL Šport Zaradi koronavirusa prestavljene tekme slovenskega prvoligaša

"Po odigranem srečanju 8. kola so bili vsi predstavniki članske ekipe štiri dni ločeni z namenom, da preprečimo širjenje virusa znotraj moštva, toda kljub temu smo v začetku tedna in na včerajšnjem testiranju, ki je potekalo v ZD Domžale, našli skupno še osem dodatnih primerov. Med njimi so v veliki večini igralci, šest izmed njih je tudi zaigralo na zadnjem ligaškem srečanju," so sporočili.

Vsi okuženi bodo v izolaciji preživeli najmanj deset dni, preostanek moštva na čelu s prvotno okuženimi, ki so virus uspešno preboleli, pa se bo po navodilih NIJZ vrnil v trenažni proces in se zavzeto pripravljal na tekmo z Mariborom, so še dodali. Dvoboj v Ljudskem vrtu bo na sporedu v soboto, 7. novembra.

 
Komentarjev 1
  • Avatar Sarah_Amies
    Sarah_Amies 08:46 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plač0 znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ...... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com