Odlične novice glede Benjamina Šeška

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Šeško bi se po poškodbi mogoče lahko na igrišča vrnil že v torek proti Cityju.
Oglej si celoten članek

Po poročanju nemške tiskovne agencije dpa bi lahko v torek v skupinskem delu nogometne lige prvakov proti angleškemu Manchester Cityju zaigral Slovenec v vrstah Leipziga Benjamin Šeško. Slovenski reprezentant zaradi bolečin v vratu ni igral v nemški ligi proti Wolfsburgu, se je pa danes udeležil treninga ekipe in bo predvidoma na voljo.

Šeško, eden izmed tvorcev uspeha Slovenije v kvalifikacijah za evropsko nogometno prvenstvo prihodnje leto v Nemčiji, bo najverjetneje tekmo začel s klopi. Leipzig, katerega član je tudi Slovenec Kevin Kampl, se je sicer že uvrstil v osmino finala lige prvakov, še vedno pa je v igri za prvo mesto v skupini. Verjetno bo odločal ravno torkov obračun z Manchester Cityjem.

Produkt nogometne šole iz Krškega se je sicer Leipzigu pridružil pred začetkom letošnje sezone, zaenkrat pa je kljub skromnejši minutaži na 16 tekmah zabil že šest zadetkov, od tega enega v ligi prvakov ob zmagi nad Young Boys.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.