Šport > Nogomet
6603 ogledov

Odlične novice glede Benjamina Šeška

Benjamin Šeško Profimedia
Šeško bi se po poškodbi mogoče lahko na igrišča vrnil že v torek proti Cityju.

Po poročanju nemške tiskovne agencije dpa bi lahko v torek v skupinskem delu nogometne lige prvakov proti angleškemu Manchester Cityju zaigral Slovenec v vrstah Leipziga Benjamin Šeško. Slovenski reprezentant zaradi bolečin v vratu ni igral v nemški ligi proti Wolfsburgu, se je pa danes udeležil treninga ekipe in bo predvidoma na voljo.

Šeško, eden izmed tvorcev uspeha Slovenije v kvalifikacijah za evropsko nogometno prvenstvo prihodnje leto v Nemčiji, bo najverjetneje tekmo začel s klopi. Leipzig, katerega član je tudi Slovenec Kevin Kampl, se je sicer že uvrstil v osmino finala lige prvakov, še vedno pa je v igri za prvo mesto v skupini. Verjetno bo odločal ravno torkov obračun z Manchester Cityjem.

Produkt nogometne šole iz Krškega se je sicer Leipzigu pridružil pred začetkom letošnje sezone, zaenkrat pa je kljub skromnejši minutaži na 16 tekmah zabil že šest zadetkov, od tega enega v ligi prvakov ob zmagi nad Young Boys.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice