Odločil se bo v naslednjem mesecu

Foto: Profimedia Peter Prevc.
Peter Prevc.
Slovenski skakalni šampion še ne ve, s katerimi smučmi se bo podal v olimpijsko sezono.
Oglej si celoten članek

Pretekli konec tedna so se smučarski skakalci mudili v Hinterzartnu. Na preizkušnji poletne velike nagrade je od slovenske A reprezentance nastopil le Peter Prevc, po vrhunskem rezultatu ni posegel.

Zdaj na ... Peter Prevc z novimi smučmi

Zmagovalec svetovnega pokala iz sezone 2015/16 je na uradni tekmi prvič skakal s smučmi, ki niso bile slovenske izdelave. Po lanskem prehodu od Elana k Slatnarju je Peter Prevc v Nemčiji tekmoval na smučeh opremljevalca Fischer.

A to še ne pomeni, da se je Gorenjec dokončno odpovedal slovenskim smučem. "V avgustu bo še naprej testiral tako Slatnarjeve kot Fischerjeve smuči, nato pa se bo enkrat do konca avgusta odločil, s katerimi bo nastopal v zimski sezoni," je za siol.net povedal Nejc Frank, ki je od odsotnosti prvega moža stroke Gorana Janusa v Hinterzartnu bdel nad nastopi slovenskih orlov.

Frank je razkril še, da ima Prevc trenutno težave v radiusu. Do zime, ko se bodo delile najbolj prestižne lovorike, je še dovolj časa za odpravo napak, kakršnekoli negotovosti pred olimpijsko sezono pa bi se veljalo čim prej znebiti.

Enega od Petrovih skokov s Fischerjevimi smučmi si lahko ogledate na priloženem posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:03 1. Avgust 2017.

    Peter Prevc išče slabosti svojih skokov v smučeh.Vedeti je treba da dokler je športnik pri športu z dušo in telesom …

  • ode
    20:24 1. Avgust 2017.

    Prišel je do spoznanja, da v naslednji sezoni z rezultati ne bo zaslužil niti za kruh. Pa si je rekel: …

  • 21:37 31. Julij 2017.

    samo da ne bo šel kot tarnaboljši - benkovič

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.