Odločitev o sezoni konec maja

Foto: sport 04.06.13. Primoz Kozmus, atlet, Primoz Kozmus of Slovenia poses after trai
Foto: sport 04.06.13. Primoz Kozmus, atlet, Primoz Kozmus of Slovenia poses after trai
Primož Kozmus se je po treningu po prilagojenem programu iz istrskega Medulina vrnil v domače Brežice, kjer bo poskusil sanirati težave pred prihajajočo atletsko sezono.
Oglej si celoten članek
Po opravljenem programu, ki bo trajal nekaj tednov pod nadzorom strokovnjakov, se bo Primož Kozmus odločil glede nastopov v letošnji sezoni.
 
"V zimskem delu priprav sem trening moral prilagajati zaradi obnovitve težav s hrbtno mišico. Pozitivno je, da sem s pomočjo doktorja Stanislava Peharca v Puli ugotovil izvor težav. Gre za mišično nesorazmernost in blokado levega kolka, zdaj se torej lahko koncentriramo na odpravo problema. Glede na program bodo učinki jasni po pet do šest tednih, zato se bom konec maja odločil, kaj bo z letošnjo sezono in svojo odločitev pojasnil na novinarski konferenci," je povedal Kozmus.
 
Ta bo ob morebitnem nadaljevanju težav izpustil sezono, saj ne želi tvegati dobrega rezultata na svojih petih olimpijskih igrah naslednje leto v Riu de Janeiru. Z zadnjih dveh olimpijskih iger se je najuspešnejši slovenski atlet vrnil z zlato in srebrno kolajno v metu kladiva.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.