Odločno na zmago

Foto: Žurnal24
Slovenske in italijanske rokometašice se bodo to soboto še drugič v tem tednu pomerile v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki bo konec leta na Danskem in Norveškem.
Oglej si celoten članek

Slovenske rokometašice so v četrtek s slabo predstavo v predmestju Milana premagale Italijanke, v današnjih popoldanskih urah pa jih v koprski dvorani Bonifika čaka še en kvalifikacijski obračun z zahodnimi sosedami za uvrstitev na evropsko prvenstvo, ki ga bosta letošnjega decembra gostili Norveška in Danska.

Slovenske rokometašice si s strumnimi koraki utirajo pot do zaključnega turnirja stare celine. Po treh krogih so v skupini štiri na drugem mestu s štirimi točkami, vodilne Nemke pa jih imajo šest. Na evropsko prvenstvo se uvrstita dve najboljši izbrani vrsti iz skupine, Slovenija pa ima pred tretjeuvrščeno Belorusijo, ki se bo danes v gosteh pomerila z Nemčijo, dve točki prednosti.

Slovensko-italijanski reprezentančni obračun se bo danes v dvorani Bonifika začel ob 17. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.