Šport
21 ogledov

Odločno na zmago

Žurnal24 main
Slovenske in italijanske rokometašice se bodo to soboto še drugič v tem tednu pomerile v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki bo konec leta na Danskem in Norveškem.

Slovenske rokometašice so v četrtek s slabo predstavo v predmestju Milana premagale Italijanke, v današnjih popoldanskih urah pa jih v koprski dvorani Bonifika čaka še en kvalifikacijski obračun z zahodnimi sosedami za uvrstitev na evropsko prvenstvo, ki ga bosta letošnjega decembra gostili Norveška in Danska.

Slovenske rokometašice si s strumnimi koraki utirajo pot do zaključnega turnirja stare celine. Po treh krogih so v skupini štiri na drugem mestu s štirimi točkami, vodilne Nemke pa jih imajo šest. Na evropsko prvenstvo se uvrstita dve najboljši izbrani vrsti iz skupine, Slovenija pa ima pred tretjeuvrščeno Belorusijo, ki se bo danes v gosteh pomerila z Nemčijo, dve točki prednosti.

Slovensko-italijanski reprezentančni obračun se bo danes v dvorani Bonifika začel ob 17. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.