Odmevna rošada dveh All-Star igralcev

Foto: Epa
Foto: Epa
Ekipi Phoenix Suns in Washington Wizards sta opravili rošado dveh All-Star košarkarjev.
Oglej si celoten članek

Ekipi Phoenix Suns in Washington Wizards sta se dogovorili za veliko zamenjavo v severnoameriški košarkarski ligi NBA. Vanjo sta vpletena zvezdnika All-Star, Chris Paul in Bradley Beal.

Podrobnosti še niso znane, vendar bo Paul igral za Wizards, Beal pa za Suns s Kevinom Durantom in Devinom Bookerjem, med drugim poroča ameriški ESPN.

Foto: Profimedia chris paul phoenix suns Paul je star že 38 let in je imel v zadnjem času več zdravstvenih težav, Beal pa bo kmalu star 30 let in je imel še štiri leta veljavno pogodbo s čarovniki. Beal ima v tej pogodbi klavzulo, ki od njega zahteva, da se strinja s prestopom, kar je njegov agent že potrdil.

Razmeroma novi lastnik sonc Mat Ishbia se z zamenjavo še bolj osredotoča na sedanjost in želi v prihodnji sezoni poseči po prvem naslovu prvaka. Očitno je pripravljen plačati tudi visoke kazni za preseganje pričakovane meje plač.

Po poročanju ESPN bodo morali Suns v prihodnji sezoni samo za Duranta, Bookerja, Beala in Deandreja Aytona plačati 163 milijonov dolarjev plače. Strokovnjaki napovedujejo zgornjo mejo plač za prihodnjo sezono pri okoli 134 milijonih ameriških dolarjev.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.