Odmislite potres, pazite se mraza!

Foto: Epa potres južna koreja
Organizatorji poudarjajo, da ni razloga za preplah.
Oglej si celoten članek

Jug Južne Koreje, kjer pravkar potekajo zimske olimpijske igre, je v nedeljo stresel potres z močjo 4,6. Epicenter potresa je bil v bližini obmorskega mesta Pohang, približno 170 kilometrov jugovzhodno od olimpijskega mesta Pyeonchang. 

Agencije ne poročajo o žrtvah ali gmotni škodi.

Foto: Epa potres južna koreja

Udeležencem in obiskovalcem olimpijskih iger so se na pametnih telefonih prikazala še opozorila o veliki nevarnosti požara, ki bi lahko izbruhnil zaradi suhega in vetrovnega vremena, vendar organizatorji svarijo: "Pazite se mraza!"

"Vsi objekti so zgrajeni tako, da lahko prestanejo potres s močjo več kot 7,0," je zagotovil tiskovni predstavnik OI Sung Baik-you in dodal, da je veliko bolj zaskrbljujoč mraz. 

Za danes vremenoslovci napovedujejo temperature okoli minus 14 stopinj Celzija, zaradi močnega vetra pa bo občutek, kot da je minus 25 stopinj.

Nov zaplet Mazejeva ostaja aktualna olimpijska prvakinja Nehvaležno Slovenski tabor v napetem pričakovanju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.