Odpeljal otroke v šolo, nato umrl v prometni nesreči

Foto: Epa
Foto: Epa
V prometni nesreči je življenje izgubil dolgoletni član klubov iz Premier League.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometaš klubov Aston Villa in Bolton Wanderers Jlloyd Samuel je pri 37 letih umrl v prometni nesreči. Nekdanji reprezentant Trinidada in Tobaga je v ponedeljek odpeljal otroke v šolo, malce pred osmo zjutraj pa je bila cheshireska policija obveščena o silovitem trku med Range Roverjem in kombijem.

"Na žalost je voznik avtomobila, 37-letni  Jlloyd Samue iz Lymma, umrl na kraju nesreče," so sporočili s policije in dodali: "Njegovi najbližji so bili obveščeni o tragediji, z njimi so trenutno primerno usposobljeni policisti za takšne primere. Voznik kombija, 54-letni moški, je doživel resne poškodbe in se nahaja v bolnišnici."

Samuel je med letoma 1998 in 2007 odigral 1999 tekem v dresu birminghamske Aston Ville, bil pa je tudi član angleških mlajših reprezentanc do 18, 20 in 21 let. Branilec se je leta 2007 preselil k Boltonu, kjer je igral do leta 2011, zbral je 83 nastopov, kasneje pa je zaigral še v Iranu, kjer je osvojil državni in pokalni naslov. Nazadnje je bil trener - igralec pri klubu Egerton FC v 12. angleški ligi.

Leta 2004 je bil vpoklican v angleško člansko izbrano vrsto, a ni zaigral, kasneje pa se je odločil zastopati Trinidad in Tobago, državo v kateri je bil rojen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.