Šport > Nogomet
12303 ogledov

Odpeljal otroke v šolo, nato umrl v prometni nesreči

Jlloyd Samuel Epa
V prometni nesreči je življenje izgubil dolgoletni član klubov iz Premier League.

Nekdanji nogometaš klubov Aston Villa in Bolton Wanderers Jlloyd Samuel je pri 37 letih umrl v prometni nesreči. Nekdanji reprezentant Trinidada in Tobaga je v ponedeljek odpeljal otroke v šolo, malce pred osmo zjutraj pa je bila cheshireska policija obveščena o silovitem trku med Range Roverjem in kombijem.

"Na žalost je voznik avtomobila, 37-letni  Jlloyd Samue iz Lymma, umrl na kraju nesreče," so sporočili s policije in dodali: "Njegovi najbližji so bili obveščeni o tragediji, z njimi so trenutno primerno usposobljeni policisti za takšne primere. Voznik kombija, 54-letni moški, je doživel resne poškodbe in se nahaja v bolnišnici."

Samuel je med letoma 1998 in 2007 odigral 1999 tekem v dresu birminghamske Aston Ville, bil pa je tudi član angleških mlajših reprezentanc do 18, 20 in 21 let. Branilec se je leta 2007 preselil k Boltonu, kjer je igral do leta 2011, zbral je 83 nastopov, kasneje pa je zaigral še v Iranu, kjer je osvojil državni in pokalni naslov. Nazadnje je bil trener - igralec pri klubu Egerton FC v 12. angleški ligi.

Leta 2004 je bil vpoklican v angleško člansko izbrano vrsto, a ni zaigral, kasneje pa se je odločil zastopati Trinidad in Tobago, državo v kateri je bil rojen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.